VIG: БУЛСТРАД ЖИВОТ VIG Services Bulgaria DV Asset management DV Invest ПОК Доверие
Начало | АКТУАЛНО | Новини | Вече са ясни отборите за финала на „Малки великани”
CALL CENTER
0800 11 111

Вече са ясни отборите за финала на „Малки великани”

Вече са ясни отборите за финала на „Малки великани”

Турнирите в зони Бургас, Стара Загора и София приключиха с изобилие от положителни емоции, а отборите-победители ще премерят сили на финала за Купата на Булстрад 2018.

На 9 октомври приключи първата част от квалификациите на ученическия мини-волейбол турнир „Малки великани” за Купата на Булстрад 2018. След мероприятието в зона София и провелите се състезания в Бургас и Стара Загора, вече са ясни отборите, които ще премерят сили за Купата на Булстрад 2018 на финала в град Разлог на 20 октомври.


След старта на „Малки великани” във Варна, второто събитие от националната верига по мини-волейбол се проведе в спортна зала „Никола Станчев" град Бургас. Официални гости на бяха г-жа Йорданка Ананиева, заместник кмет - култура и образование на община Бургас, г-жа Павлина Алексиева, старши експерт РУО Бургас и г-н Николай Станков, старши експерт дирекция образование в Община Бургас. „Малки великани” в Бургас бе подкрепено и от г-н Красимир Събев, директор на Генерална Агенция на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, град Бургас. 


„Малки великани” в Стара Загора съвпадна с празненствата на града, а за финала се класира отборът на 9 ОУ “Веселин Ханчев” в надпревара между 9 училища от зоната. Специални гости на събитието бяха г-н Георги Димитров, ръководител звено „Спорт” към община Стара Загора, г-жа Милена Йолдова от Регионалния инспекторат по образование - Стара Загора. Участниците получиха поощрителни награди, връчени от г-н Николай Дончев, директор на Генерална Агенция на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, град Стара Загора.На мероприятието в зона София 23 отбора се състезаваха в две фази: първа фаза „всеки срещу всеки” и втора фаза - „директна елиминация”, в спортна зала „Сиконко”. Специален гост на събитието бе д-р Ирена Димитрова, директор на дирекция "Превенция, Интеграция, Спорт и Туризъм" към Столична община, която зареди децата с позитивни емоции още в старта на събитието и подкрепи сърдечно инициативата. Наградите на участниците и победителите бяха връчени лично от г-н Пламен Шинов, изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“.


Отборите, които ще се състезават за Купата на Булстрад 2018 на 20 октомври са:

- Зона Варна: СУ Никола Й. Вапцаров - град Суворово

- Зона Бургас: ОУ “Васил Априлов” - гр. Бургас

- Зона Стара Загора: 9 ОУ “Веселин Ханчев”

- Зона София: 2-ро ОУ „Христо Смирненски”, Берковица


Домакините от град Разлог ще излъчат своя отбор след вътрешна квалификация между училищата.

Освен престижната награда - Купата на Булстрад 2018, отборът-победител на финала на „Малки великани” ще завоюва и специалната голяма награда - участие в спортен лагер. Допълнителни изненади са предвидени за всички участници и зрители.

Националната верига по мини-волейбол “Малки великани” е инициатива на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола. “Малки великани” се провежда със съдействието на Българска федерация по Волейбол и общините - София, Варна, Бургас, Стара Загора и Разлог.

Прочетете още: Успешен старт за „Малки великани” във Варна

Национална верига по мини-волейбол "Малки великани" 2018
WSVV LOGO
VIG
ЗА КОНТАКТ ФОРУМ ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ ЮРИДИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ